Submit to FacebookSubmit to Twitter

pictorgram

Zaterdag 13 februari hebben de E-1 pupillen van de Dolfijn, jongens en meisjes onder de 11 jaar, een belangrijke wedstrijd gespeeld in Hilversum. Het betrof een echte 6-punten-wedstrijd tegen koploper De Robben. 

 

 De Dolfijn kinderen gingen prima van start en binnen 1 minuut stonden ze met 0-2 voor. De Robben lieten het er niet bij zitten en kwamen snel sterk terug. Het 1e partje eindigde met 3-3 op het scorebord. Het  2e en 3e partje waren duidelijk voor De Robben. Op een gegeven moment leidden De Robben zelfs met 12-5. In het 4e partje werden nog één keer alle zeilen bijgezet en kwamen De Dolfijn pupillen terug tot 13-10, hetgeen de einduitslag werd.  Zo blijven De Robben bovenaan staan in de competitie van Kring Amsterdam/ ’t Gooi,  gevolgd door De Dolfijn E-1 op een prima 2e plaats.

De Dolfijn E-1: Neo Grgurevic  (2 dp), Luuk Oppe, Robin di Mascio, Nihal Boukhoubza (2 dp), Elias Laaroussi, Jelle den Hollander , Angelo Corver (4 dp), Tin Gashi, Otgar van der Zon (2 dp) en coaches/trainers Maurice en Mitchel Corver.